Kundtjänst: 08-458 99 00

Du har inga produkter i din varukorg.

Det finns inga recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Ålsten säng, 120x200-210x210

Ålsten säng, 120x200-210x210

En säng ska vara bekväm och den ska vara det länge. Våra sängar byggs genom genuint och omsorgsfullt hantverk, allt för att du ska få så god sömn som möjligt. En bra säng spelar mycket stor roll för din sömn. Vi lämnar tio års garanti på våra sängar.


Ålsten säng är en rejäl ramsäng till ett mycket bra pris i bonell/pocket som finns i flera bredder. Bäddmadrass i 8 cm latex ingår.


Ännu roligare blir det genom att du kan välja själv vilket tyg du vill klä den i.


Välj till en sänggavel som du kan få i samma tyg. Den du ser på bilden ingår ej.


Ekenäs - Såtenäs - Kummelby - Rosnäs - Ankarby - Vimmerby

14 395,00 kr

* Obligatoriska fält

14 395,00 kr

Detaljer

En genuint byggd säng för många års skön sömn. Ram i trä och bonell/pocket-fjädrar. Sedan ett lager med skum och överst en 8 cm hög bäddmadrass i latex. Se bild för beskrivning. Resårmadrassen består av ett avancerat multipocketsystem som gör att varje fjäder anpassar sig efter den som ligger i sängen. Oavsett vilken vikt, längd och kroppsform du har så kommer detta att vara en lyxig säng. I botten finns en bonell som är dubbelfjädrad och ett pocketsystem. Det ger extra komfort i fjädringen. Sängen är mycket stadig genom att sängbotten är monterad över sängramen. Hur du än belastar den så är det stabilt. Tio års garanti på ram och fjäderbrott.

Mer information

Bäddmadrass Ingår
Leveranstid 4-6 veckor
Monterad Ja
Finns i utställningen Ja

Relaterade Produkter