Kundtjänst: 08-458 99 00

Du har inga produkter i din varukorg.

Det finns inga recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Lord Nelson 3-sitssoffa, skinn

Lord Nelson 3-sitssoffa, skinn

Vill du ha en härligt mjuk och skön soffa i skinn av hög kvalitet så är detta soffan för dig: Lord Nelson 3-sitssoffa i skinn. Här sitter man gärna och länge. Du väljer själv färg på skinn bland alla färger nedan, samt kan du även välja skinnkvalitet.

Soffan på bilden är i Cerato-läder. Observera att skinnfärgen kan skilja från varje gång, ibland är det lite ljusare och ibland lite mörkare, eftersom det är från kor. Vi kan även skicka skinnprover till er innan, kontakta oss för detta.
11 900,00 kr

* Obligatoriska fält

11 900,00 kr

Detaljer

En klassisk soffa som är gjord med mycket kärlek och omsorg. Du väljer själv mellan massor av olika färger på skinnet. Vill du ha mer "vintage"-look så rekommenderar vi Cerato, Ingrasato och Nero, det är antikbehandlat anilinläder av mycket hög kvalitet. Skinn skiftar ofta lite i färg och blir lite ljusare än på ett skinnprov när man klär möbeln och därmed sträcker det något. Välj själv stoppning i soffan, kallskum och bollfiber för en lite fastare stoppning, eller kallskumskärna med dunruntomkring för en mjukare sittkomfort.

Mer information

Bredd 200
Djup 100
Höjd 96
Divandjup -
Sitthöjd -
Sittdjup Nej
Monterad Ja
Finns i utställningen Nej
Leveranstid 4-8 veckor
Serie Nej

Relaterade Produkter