Kundtjänst: 08-458 99 00

Du har inga produkter i din varukorg.

Soffor

Vill du förändra vardagsrummet? Det är kanske dags att lyfta inredningen med en helt ny soffa? Hos oss hittar du ett stort utbud av soffor i olika stilar och utföranden, från klassiska chesterfieldsoffor till snygga och användbara bäddsoffor. Du hittar lätt en favorit som passar dina behov och önskemål, och eftersom du kan välja mellan flera olika storlekar, tyger, färger och mönster så är det också lätt att matcha din nya soffa med vardagsrummets övriga inredning. Hos oss kan du tillåta dig själv att vara kräsen när du väljer ut din soffa!

Raka soffor, svängda soffor, divansoffor och hörnsoffor – vi kan soffor och vi står redo att hjälpa dig hitta din drömsoffa. Bläddra bland alla våra soffor på nätet och beställ hem tygprover om du vill, helt gratis! På så sätt blir det enklare för dig att bestämma vilket tyg och vilken färg som passar i ditt hem. Här börjar resan mot din nya soffa!

2 artiklar
per sida
   
 1. Fri frakt Välj klädsel Portland bäddfåtölj

  Portland bäddfåtölj

  5 990,00 kr

  En riktigt smart fåtölj. Du bäddar enkelt ut den till en enkelsäng. Sedan bäddar du ihop den snabbt och har en snygg fåtölj igen. Den perfekta lösningen för dig som har liten yta men vill ha en gästplats. Välj själv vilket tyg du vill klä fåtöljen i och vilken färg på benen du önskar. Välj tyg genom att först välja typ av tyg och sedan det tyg du vill ha. När du väljer tygsort i rullisten så kommer bilder på tygerna fram. Läs mer
 2. Fri frakt Välj klädsel Ingelsta bäddfåtölj

  Ingelsta bäddfåtölj

  5 990,00 kr

  En riktigt smart fåtölj. Du bäddar enkelt ut den till en enkelsäng. Sedan bäddar du ihop den snabbt och har en snygg fåtölj igen. Den perfekta lösningen för dig som har liten yta men vill ha en gästplats. Alla bärande delar av stommen är av massivt trä, andra delar av plywood. Sittdynorna består av kallskum klädd med fiberfilt och ryggdynorna av en blandning av kallskum och bollfiber. Bäddmått: 71x209 cm. Välj själv vilket tyg du vill klä fåtöljen i och vilken färg på benen du önskar. Välj tyg genom att först välja typ av tyg och sedan det tyg du vill ha. När du väljer tygsort i rullisten så kommer bilder på tygerna fram. Se videoklipp på denna modell här:

  Ramona 2 from Rave Furniture on Vimeo.

  Läs mer
2 artiklar
per sida