Kundtjänst: 08-458 99 00

Du har inga produkter i din varukorg.

Det finns inga recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Abrahamsberg kontinentalsäng, 90-180x200

Abrahamsberg kontinentalsäng, 90-180x200

Abrahamsberg kontinentalsäng är kanske en av våra mest prisvärda sängar, åtminstone är det vad många av våra kunder säger.

Denna säng har ett pocketsystem som är uppbyggt av en dubbelfjädrande resårmadrass, med 260 fjädrar per m². Sängbotten har tvärgående ribbor längst ned och bonellfjädring.

Abrahamsberg kontintentalsäng lämpar sig bäst för personer som väger 50-90 kg.Komforten är medelfast, vilket passar väldigt många.

Samtliga madrasser i sängen har avtagbart tyg. Tyget till sängen väljer du själv, antingen vårt bastyg som du ser på bilden, eller något av våra andra tyger som du kan se nedan. Alla våra tyger till denna säng är mycket slitstarka och bra tyger.

En 8 cm tjock bäddmadrass i polyeter ingår i priset, precis som på bilden.

Observera att sänggavel alltid säljs separat och alltså ej ingår i priset för sängen.
4 900,00 kr

* Obligatoriska fält

4 900,00 kr

Detaljer

En stor del av vårt liv tillbringar vi i sängen, så självklart måste en säng vara skön och behaglig att sova i. Välj till en sänggavel som du kan få i samma tyg om du vill (den du ser på bilden ingår ej). Sänggaveln/huvudgaveln på bilden är har måtten: 180x125 cm och är cirka 8 cm tjock. En sänggavel är något som kan lyfta ett helt rum. Huvudgaveln ställs ofta direkt på golvet men kan även fästas på väggen vid behov. Observera att sänggavel alltid säljs separat och alltså ej ingår i priset för sängen. 15 cm höga ben till sängen medföljer, välj mellan aluminium (som på bilden, ek eller svart trä.) Total höjd på sängen inklusive metallben är 62 cm.

Mer information

Bäddmadrass Ingår
Leveranstid 4-6 veckor
Monterad Nej
Finns i utställningen Ja

Relaterade Produkter