Kundtjänst: 08-458 99 00

Du har inga produkter i din varukorg.

Leveranstider

Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få dina efterlängtade möbler så snart som möjligt. Många möbler tillverkas på beställning, framförallt möbler där du väljer klädsel. Leveranstiden bestäms också av när beställningen görs och hur långt det är hem till dig.Kommer du och hämtar dina möbler hos oss i Vällingby så kan leveranstiden ofta bli kortare.

Här är lite mer information om vad våra leveranstider som anges på varje produkt betyder:

I butikslager Varan finns i butiken. Du kan komma och köpa och hämta den direkt. Beställer du i webbshopen så skickas den normalt samma dag om du bör beställningen senast klockan 14.00 en vardag. Annars skickas den nästkommande vardag och beroende på var du bor tar det 2-3 dagar.
I leverantörs lager Vi har inte varan i butiken, men kan få hem den på 1-3 dagar. Vill du hämta den i butiken så meddelar vi dig när den är på plats. Ska den skickas till dig så tillkommer förstås ytterligare 2-3 dagar beroende på hur långt.
2-3 dagar Det är tiden det tar för oss att få hem varan till oss och sedan skicka den vidare.
 
3-5 dagar Det är tiden det tar för oss att få hem varan till oss och sedan skicka den vidare.
2-4 veckor Det är tiden det tar för oss att få hem varan till oss och sedan skicka den vidare. Om det tar två, tre eller fyra veckor beror dels på när beställningen görs och dels på hur långt varan ska skickas för att komma hem till dig.
3-5 veckor Det är tiden det tar för oss att få hem varan till oss och sedan skicka den vidare. Om det tar tre, fyra eller fem veckor beror dels på när beställningen görs och dels på hur långt varan ska skickas för att komma hem till dig.
4-6 veckor Det är tiden det tar för oss att få hem varan till oss och sedan skicka den vidare. Om det tar fyra, fem eller sex veckor beror dels på när beställningen görs och dels på hur långt varan ska skickas för att komma hem till dig.
6-8 veckor

Få produkter har så lång leveranstid och det handlar mest om specialbeställa möbler.

Det är tiden det tar för möbeln att tillverkas, att få hem varan till oss och sedan skicka den vidare. Om det tar sex, sju eller åtta veckor beror dels på när beställningen görs och dels på hur långt varan ska skickas för att komma hem till dig.

----