Kundtjänst: 08-458 99 00

Du har inga produkter i din varukorg.

Skåp, skänkar

Här hittar du skåp och skänkar i olika stilar och utföranden med gott om förvaring. Oavsett om du gillar klassiskt, modernt eller något mitt emellan så finns det en möbel för dig här. En del skåp ingår i serier så att du kan matcha exempelvis ett matbord med ett vitrinskåp. Hos oss kan du vara säker på att du får en möbel som håller måttet – vi lägger ner mycket energi och tid på att säkerställa att de produkter vi säljer har rätt kvalitet.

Beställ dina nya möbler online direkt i vår webbshop eller besök oss i vår fysiska butik i Vällingby där du kan klämma, känna och titta närmare på våra möbler. Hos oss får du personlig service, både i butiken, per telefon och per e-post, så tveka inte att höra av dig med dina frågor och funderingar. Vi hjälper dig gärna att hitta möbler som passar dina behov, dina önskemål och din stil.

2 artiklar
per sida
   
 1. Fri frakt Elsa väggvitrin

  Elsa väggvitrin

  895,00 kr

  Nätt väggvitrin med glasdörr att fästa på väggen. Läs mer
 2. Mozart vitrinskåp överdel, valnöt

  Mozart vitrinskåp överdel, valnöt

  8 995,00 kr

  Vitrinskåp med tre glasdörrar, glashyllor och belysning. Mycket stilfullt och elegant sideboard i valnöt eller vitt. Detta vitrinskåp har en tidlös och klassisk design och är tillverkat med omsorg vilket innebär mycket hög kvalitet. Läs mer
2 artiklar
per sida