Kundtjänst: 08-458 99 00

Du har inga produkter i din varukorg.

Matgrupper

Att samlas kring matbordet och dela med sig av vad man har gjort under dagen samtidigt som man njuter av en god middag är en härlig stund på dagen, och med ett matbord som både är snyggt och som passar de behov man har är chansen större att man tar sig tid att verkligen sitta ner och njuta av upplevelsen. Hos oss hittar du matgrupper i olika stilar och utföranden. Vi har matbord och stolar som passar ihop – enkelt och smidigt – och vill du matcha själv så finns det också gott om andra bord och stolar att välja bland.

Här hittar du matsalsmöbler för både den lilla och den stora familjen. Klicka hem din nya matgrupp i vår webbshop redan idag eller besök oss i vår fysiska butik i Vällingby där du kan klämma, känna och titta närmare på möblerna. Vi ger dig personlig service, både på nätet och i butiken, och hjälper dig att hitta matbord och stolar som passar dina önskemål och behov.

1 artiklar
per sida
   
  1. Fri frakt Solliden matgrupp med två stolar

    Solliden matgrupp med två stolar

    2 990,00 kr

    Bord av slagmodell och stolar i ljus och vacker skandinavisk still. Lika vackert och praktiskt både till vardag och fest. Lättskött genom att det är lackat. Om du vill lägger du en dyna på stolarna och sitter lite mjukare. Klaffen gör att du enkelt kan göra bordet lite större. En matgrupp i en stil som aldrig går ur tiden och som passar på de flesta ställen. Läs mer
1 artiklar
per sida