Kundtjänst: 08-458 99 00

Du har inga produkter i din varukorg.

Det finns inga recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Andrew 3,5-sits svängd soffa

Andrew 3,5-sits svängd soffa

Soffan Andrew har många detaljer och är tillverkad med mycket omsorg och kärlek. Välj mellan många olika tyger och andra detaljer och skapa den soffa som passar just dig och ditt hem.

Välj tyg genom att först välja typ av tyg och sedan det tyg du vill ha. När du väljer tygsort i rullisten så kommer bilder på tygerna fram.
10 700,00 kr

Nackstöden levereras i samma tyg som du väljer till din möbel.

Välj först här så ser du alla färger, mönster etc.

* Obligatoriska fält

10 700,00 kr

Detaljer

En genuin och rejäl soffa, där vi använt specialfjädrar av något mer exklusiv sort för att få en perfekt fjädring. En soffa man inte gärna vill resa sig ur när man väl satt sig i den.

Ryggstöden innehåller bollfiber av högsta kvalitet. Denna soffa har också en helt jämn svängning, dvs ryggen på soffan svänger, men är helt jämn, och utan kanter, vilket ger soffan en mycket elegant design.

Armstöden har dubbla lager möbelskum.

Till soffan kan du också köpa nackstöd som då förstås är i samma tyg. Dessa är 52 cm breda och du fäster dem enkelt genom att placeera dem mellan själva soffryggen och ryggkuddarna. De är därmed också mycket lätta att flytta.

Klädseln är avtagbar på sitt- och rygg- plymåerna, ej på själva stommen. Klädseln går givetvis att tvätta (kemtvätt rekommenderas).

Välj mellan två olika stoppningar:

  1. Standard = Sittkuddar med kallskum och bollfiber i ryggdynorna.
  2. Dun = Kallskumskärna med dun runtom i sittdynorna och dun i ryggdynorna. Dunstoppningen gör soffan mjukare. Självklart kan du provsitta de olika alternativen av stoppning i vår butik.

Mer information

Bredd 240 (soffan baktill rakt över)
Djup 105
Höjd 95
Divandjup -
Sitthöjd -
Sittdjup Nej
Monterad Ja
Finns i utställningen Nej
Leveranstid 4-6 veckor
Serie Nej

Relaterade Produkter